Recept elkészítése:
Pásztorkebab recept
Hozzávalók:
1 kg bárányhús,
5 dkg margarin,
25 dkg újhagyma,
3-4 paradicsom,
15 cikk fokhagyma,
1 csokor kapor,
50 dkg burgonya,
só.
Elkészítés:
A margarint megforrósítjuk, a hagymát, a kockára vágott húst, paradicsomot, fokhagymát és 1 evőkanál sót a fenti sorrendbe a serpenyőbe tesszük, megforgatjuk, és 30 percig fedő alatt lassan pároljuk. A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és hozzákeverjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és egészen kis lángon 90 percig pároljuk. Finomra vágott kaporral tálaljuk.
Elkészítés ideje: 55perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges