Lazacos szarvacska recept

 Lazacos szarvacska recept

Hozzávalók:
30 dkg szarvacskatészta,
1 kis üveg füstölt törmeléklazac-konzerv,
2 dl tejszín,
10 dkg reszelt ementáli sajt,
fél dl konyak,
3 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint só (vigyázat, a lazac sós!) és törött fekete bors.

Elkészítés:

      A tésztát megfőzöm, és öblítés után lecsöpögtetem. A lazac olaját leszűröm, és egy serpenyőben felforrósítom. Ráteszem a megtisztított és összezúzott fokhagymát, hozzáadom a lazachúst, és egy percig kevergetve pirítom. Ráöntöm a tejszínt és a konyakot, majd összeforralom. Borssal ízesítem, ezután beleszórom a reszelt sajt felét, és ismét összeforralom. Végül a főtt tésztát belekeverem, és felforrósítom. Tálaláskor ki-ki a saját adagját meghinti a megmaradt reszelt sajttal.

Elkészítés ideje: 50 perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók