Vadászpecsenye recept

Vadászpecsenye recept

Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott sertésborda,
1 szál sárgarépa,
1 fej vöröshagyma,
20 dkg gomba,
1 dl tejföl,
1 evőkanál liszt,
10 dkg füstölt szalonna,
citromlé,
1 evőkanál zsiradék,
só.

Elkészítés:

      A kivert hússzeleteket megtűzdeljük a szalonnával, és a forró zsiradékban a karikára vágott sárgarépával és vöröshagymával megpirítjuk. Egy kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül beletesszük a karikára vágott gombát. Lefedve még 5 percig pároljuk, majd a liszttel elhabart tejföllel sűrítjük be. Enyhén megcitromozzuk, és ha a szalonna nem volt túl sós, meg is sózzuk. Spagettivel körítjük.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók