Mexikói kókuszos piskóta recept

Mexikói kókuszos piskóta recept

Hozzávalók:
30 dkg babapiskóta,
1 csomag csokoládépuding,
7 dl tej,
2 evőkanál kakaó,
fél dl rum,
2 evőkanál cukor,
10 dkg kókuszreszelék.

Elkészítés:

      A csoki-pudingot úgy készítjük el, ahogy ez a tasakon le van írva, azzal a különbséggel, hogy 7 dl tejet használunk és még 2 evőkanál cukrot, kevés rumot és 2 evőkanál kakaót is hozzáadunk. A babapiskótákat négy darabra törjük, és a folyékony csoki-krémbe keverjük, majd egy tálra öntjük a masszát. Rászórjuk a kókuszreszeléket, és megvárjuk, amíg a piskóta magába szívja a krémet és megpuhul. Lehűtve tálaljuk.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók