Extremadurai gaspacho recept

Extremadurai gaspacho recept

Hozzávalók 4 személyre:
Fél kg paradicsom,
egy uborka,
két zöldpaprika,
egy hagyma,
egy gerezd fokhagyma,
két kanál olaj,
egy kanál borecet,
egy kanál prézli,
só,
fehér bors,
1-1 evőkanál finomra vágott menta és zöldpetrezselyem,
ízlés szerint durvára vágott mandula vagy mogyoró.

Elkészítés:

      A zöldségféléket elturmixoljuk, eldolgozzuk az olajjal és a fűszerekkel, felengedjük egy liter vízzel (vagy hideg húslével), hozzákeverjük a prézlit és a mogyorót illetve mandulát, majd behűtjük Külön tálon kínálhatunk mellé kockára vágott paprikát, paradicsomot, hagymát, uborkát, csemegeuborkát, kemény tojást.

Elkészítés ideje: 30perc

The Mountain - 3D pólók