Rablóhús csirkemellből recept

Rablóhús csirkemellből recept

Hozzávalók 6 személyre:
1 kg csirkemell,
40 dkg baconszalonna,
1 db cukkini,
6 db zöldpaprika,
6 db hagyma,
olaj,
só, bors,
mustár,
fólia.

Elkészítés:

      A kicsontozott csirkemellet megmossuk, apró szeletekre vágjuk; a bacont felszeleteljük, a cukkinit meghámozzuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. Az alapanyagokat olajjal, mustárral bekenjük, a nyársakra húzzuk, sorrendben: csirkemell, hagyma, csirkemell, cukkini, bacon, csirkemell, zöldpaprika, majd sóval, borssal ízesítjük. Ily módon elkészítve a 6 tele nyársat külön - külön dupla fóliába csomagoljuk, és a rostélyrácsra helyezzük. Sütéséhez kb. 3/4 - óra szükséges. Fogyasszunk hozzá cikkekre vágott paradicsomot, felszeletelt nyers uborkát.

vissza a főoldalra