Túrós kagylósaláta recept

Túrós kagylósaláta recept
Hozzávalók:

2 doboz kagylókonzerv,
35 dkg túró,
1 dl tejszín,
1,5 dl majonéz,
1 dkg só,
1 g őrölt bors,
1 fej fejes saláta,
4 db tojás.

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük, tisztítjuk, negyedekbe vágjuk. A fejes salátát megmossuk, a nagyobb levelekkel üvegtálakat díszítünk, a többit metéltre vágjuk. A kagylókonzervet kibontjuk, leszűrjük a levét. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a majonézt, az ízesítőanyagokat és annyi tejszínt, hogy mártás sűrűségű legyen. A mártáshoz keverjük a darabolt anyagokat és a kagylót. A salátával díszített üvegtálakra tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók