Joghurtos, kapros uborkasaláta recept

Joghurtos, kapros uborkasaláta recept

Hozzávalók:
2 dl joghurt
500 g kígyóuborka
½ csomag kapor
15 g fokhagyma
só, őrölt bors (ízlés szerint).

Elkészítés:

      Elkészítjük az öntetet. A joghurtot finomra vágott fokhagymával, friss kaporral, sóval, őrölt borssal jól elkeverjük. A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk, és 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Tálban, hűtőben tartjuk tálalásig. Tálaláskor a jól beízesített mártással leöntjük, és vágott, friss kaporral megszórjuk. Ha Ön édeskésebben szereti, és nem fogyókúrázik, egy evőkanál mézzel igen pikánssá varázsolhatja az uborkasalátáját. No, de ekkor már durvára vágott diót is tegyen rá, mert az ínyencek így fogyasztják.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók