Hortobágyi palacsinta I. recept

Hortobágyi palacsinta I. recept

Hozzávalók:
1 kis csirkéből készült paprikás csirke (maradék is lehet) vagy 30 dkg sertéshúsból készült pörkölt,
2 dl tejföl,
12 db sós palacsinta.

Elkészítés:

      A paprikás csirkét kicsontozzuk és a csirke- (vagy sertés-) húst kis darabkákra vágjuk. A húsvagdalékot kevés pörköltlével meg 1 dl tejföllel elkeverjük, és a palacsintákat ezzel megtöltve, összegöngyöljük, majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. A maradék pörköltlevet a másik deci tejföllel elkeverjük, és a palacsintákra öntjük. csak annyi időre tesszük a sütőbe sülni, míg átmelegszik, de nem szabad megpirítani.

Elkészítés ideje: 90perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók