Recept elkészítése:
Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept
Hozzávalók:
palacsinta alapmassza,
25 dkg gesztenyemassza,
2 dl tejszín,
ízlés szerint porcukor,
2 evőkanál rum.
Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrom, és fél óráig pihentetem. Közben a palacsintát a szokásos módon megsütöm, a tejszínből a porcukorral kemény habot verek. A kisült palacsintára krumplinyomóval rányomok egy kevés gesztenyemasszát, és tejszínhabbal bekenem, majd a palacsintát félbehajtva tálra teszem. Ha az összes palacsinta már a tálon van, akkor a maradék gesztenyemasszát rányomom és kevés tejszínhabbal feldíszítve tálalom.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges