Csúsztatott palacsinta II. recept

Csúsztatott palacsinta II. recept

Hozzávalók:
15 dkg finomliszt,
3 tojás,
2 dl tej,
1 dl tejszín,
8 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
10 dkg étcsokoládé,
5 dkg HÉRA sütőmargarin.

Elkészítés:

      A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjéből habot verünk, hozzáadunk 5 dkg cukrot, és fényesre verjük. Habüstben a tojássárgát, vaníliás cukrot, a maradék cukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, tejszínt, elkeverjük, majd belekeverjük a lisztet és a tojáshabot. A HÉRA főzőmargarint felolvasztjuk, a csokoládét lereszeljük. A palacsintákat kisütjük. HÉRA margarinnal kikenünk egy tűzálló tálat, és a palacsintát rácsúsztatjuk. Megszórjuk reszelt csokoládéval, s ezt a műveletet addig végezzük, amíg a tészta tart. 120-130 fokos sütőben 20-25 percig sütjük.

Elkészítés ideje: 70perc

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk