Hideg borscs recept

Hideg borscs recept

Hozzávalók:
50 dkg cékla,
10 dkg burgonya,
20 dkg friss uborka,
5 dkg hagyma,
2 dkg cukor,
1,5 dkg só,
1/4 dl ecet,
1,5 dl tejfel,
1,1/5 db kemény tojás,
2 dkg mustár.

Elkészítés:

      A megtisztított céklát apró kockákra vágjuk, majd 1.5 l ecetes vízben megfőzzük, a levét leszűrjük és kihűtjük. Hozzátesszük az apróra vágott főtt burgonyát, uborkát, hagymát és a felvágott tojást, megsózzuk és mustárt adunk hozzá. Mindezt leöntjük a cékla levével, tejfellel és összekeverjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel vagy kaporral hintjük meg.

Elkészítés ideje: 50-60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók