Toledói tokány recept

Toledói tokány recept

Hozzávalók:
1 kg marhahús,
3 vöröshagyma,
2 evőkanál paradicsompüré,
1 kanál mustár,
1 gerezd fokhagyma,
15 dkg gomba,
só, bors,
1 dl olaj,
2 zöldpaprika,
1 kanál liszt,
1 dl bor,
2 paradicsom,
2 dl húsleves.

Elkészítés:

A hagymát egy kevés olajon üvegesre pároljuk, rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, paradicsomot, a zúzott fokhagymát, mustárt, sót, borsot. Felöntjük húslével, és félig puhára pároljuk. A finomra szeletelt gombát közben egy kevés olajon megpároljuk, és a húshoz adjuk. Hozzátesszük a zöldpaprikát, készre pároljuk, egy kevés liszttel besűrítjük, és friss paradicsomszeletekkel díszítve tálaljuk.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók