Rombuszhal-szeletek salátaágyon recept

Recept elkészítése:

Rombuszhal-szeletek salátaágyon recept

Hozzávalók:
2 evőkanál margarin,
1 hagyma,
2 zöldsaláta,
60 dkg rombuszhal-filé,
8 evőkanál tejföl,
1 evőkanál tárkony,
fél citrom leve,
1 tojássárgája,
szerecsendió,
só.

Elkészítés:

3 percig pirítsuk a felvágott hagymát. Vágjuk cakkosra a salátaleveleket, keverjük a hagymáshoz, és fedő alatt 5 percig főzzük tűzön. (A saláta torzsályát tegyük félre salátakészítéshez). Tegyük rá a sózott, borsozott halfilét, fedjük le, és további 10 percig főzzük. A salátát és a halat tartsuk melegen. A főzőszószhoz adjuk hozzá a tejfölt, sűrítsük be. Adjuk hozzá a tárkonyt, a citromlét, a tojássárgáját, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Öntözzük meg vele a halat és azonnal tálaljuk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: