Recept elkészítése:
Milánói rakott felsál recept
Hozzávalók:
60 dkg felsál,
20 dkg makaróni,
20 dkg sajt,
10 dkg gomba,
10 dkg vaj,
törött bors, só.
Elkészítés:
A húst egy kevés ideig vízben főzzük, kivesszük, és kisújnyi vastag szeletekre vágjuk. A húslében megfőzzük a makarónit, leszűrjük, majd vajjal kikent tűzálló tálba egy vékony réteget terítünk belőle. Meghintjük reszelt sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá, majd egy sor húsmetéltet. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük apróra vágott gombával. Ismét makaróni-réteg következik, majd az előbbi módon váltogatva rakjuk az anyagot, úgy, hogy az utolsó réteg makaróni legyen. Megszórjuk reszelt sajttal, és megötözzük olvasztott vajjal. Sütőben, kis lángon, jól átsütjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges