Milánói rakott felsál recept

Recept elkészítése:

Milánói rakott felsál recept

Hozzávalók:
60 dkg felsál,
20 dkg makaróni,
20 dkg sajt,
10 dkg gomba,
10 dkg vaj,
törött bors, só.

Elkészítés:

A húst egy kevés ideig vízben főzzük, kivesszük, és kisújnyi vastag szeletekre vágjuk. A húslében megfőzzük a makarónit, leszűrjük, majd vajjal kikent tűzálló tálba egy vékony réteget terítünk belőle. Meghintjük reszelt sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá, majd egy sor húsmetéltet. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük apróra vágott gombával. Ismét makaróni-réteg következik, majd az előbbi módon váltogatva rakjuk az anyagot, úgy, hogy az utolsó réteg makaróni legyen. Megszórjuk reszelt sajttal, és megötözzük olvasztott vajjal. Sütőben, kis lángon, jól átsütjük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: