Gesztenyés muffin recept

Gesztenyés muffin recept

Hozzávalók:
8,5 dkg margarin,
12 dkg cukor,
1 cs vaniliás cukor,
2 tojás,
pár csepp rumaroma,
15 dkg gesztenyepüré,
1,25 dl tej,
20 dkg liszt,
1,5 kávéskanál sütőpor,
1 teáskanál fahéj,
5 dkg mazsola vagy csokidarabok.

Elkészítés:

      A sütőt 170 °C-ra előmelegítjük, a muffinsütőt kibéleljük papírral. A margarint habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, az aromával és a gesztenyepürével, majd hozzáadjuk a tejet. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a fahéjjal. A gesztenyés masszához kanalanként hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a mazsolát. A tésztát a muffinsütőbe töltjük (3/4-ig), kb. 20 percig sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók