Epres muffin II. recept

Epres muffin II. recept

Hozzávalók:
1 csésze liszt,
3/4 csésze kukoricaliszt,
½ csésze cukor,
2,5 teáskanál sütőpor,
¼ teáskanál só,
2 csésze friss darabolt eper,
1 pohár eperjoghurt,
¼ csésze olvasztott vaj,
1 tojás.

Elkészítés:

      A sütőt 175°C-ra előmelegítjük, a sütőformát kikenjük, vagy kibéleljük papírral. Összekeverjük a kétfajta lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót. Egy másik tálban a lisztes keverék felébe beleforgatjuk az epreket. Simára keverjük a joghurtot, a vajat és a tojást. Hozzáöntjük a lisztes keverékhez majd beleöntjük a lisztes epreket is. A formákba töltjük a masszát és 25 percig (tűpróba!) sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók