Csokis-diós muffin II. recept

Recept elkészítése:

Csokis-diós muffin II. recept

Hozzávalók:
5 dkg dióbél,
5 dkg kesudió bél (mandula is lehet),
10 dkg étcsokoládé,
17,5 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor,
½ teáskanál szódabikarbóna,
12,5 dkg margarin,
10 dkg cukor,
2 csomag vaníliás cukor,
1 csipet só,
2 tojás,
0,4 dl tej.

Elkészítés:

      A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük, a muffinsütőt kivajazzuk. A diókat éa a csokit finomra vágjuk. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a diókat és a csokit. Habosra keverjük a margarint, a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal és a tejjel. A lisztes keveréket óvatosan hozzákeverjük. Formákba töltjük a tésztát, kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: