Camembertes-áfonyás muffin recept

Recept elkészítése:

Camembertes-áfonyás muffin recept

Hozzávalók:
7,5 dkg áfonya,
15 dkg Camembert,
25 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor,
1 teáskanál szódabikarbóna,
15 dkg natúr joghurt,
2 tojás,
0,6 dl olaj.

Elkészítés:

      A sütőt kb. 190 °C-ra előmelegítjük, kivajazzuk a formákat. Az áfonyákat elnegyedeljük, a sajtot apróra vágjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával. A tojásokat simára keverjük a joghurttal és az olajjal. Összekeverjük a kétféle keveréket, majd óvatosan hozzáadjuk az áfonyát és a Camambertet. Formákba töltjük, kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: