Banános-ananászos muffin recept

Banános-ananászos muffin recept

Hozzávalók:
30 dkg ananász,
0,2 dl rum,
2 banán,
1 citrom,
30 dkg liszt,
15 dkg teljes kiőrlésű liszt,
2 teáskanál sütőpor,
3 dkg aprított pisztácia (sótlan),
15 dkg vaj,
10 dkg méz,
3 tojás,
1 csipet só,
1 csipet őrölt szerecsendió,
1 csipet őrölt gyömbér.

Elkészítés:

      Az ananászt kis darabokra vágjuk és a rumba beáztatjuk. A banánokat meghámozzuk, a citrom levével összekeverjük. A lisztet, a sütőport és a pisztáciát összekeverjük. A vajat a mézzel, a tojásokkal, a sóval, a fűszerekkel és a banánpéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket és az ananászdarabkákat. A masszát kivajazott muffinformákba öntjük, 190 °C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók