Aszalt gyümölcsös muffin II. recept

Aszalt gyümölcsös muffin II. recept

Hozzávalók:
4 dkg datolya,
5 dkg kandírozott ananász,
4 dkg mandula,
8 dkg mazsola,
2 evőkanál rum,
2 evőkanál liszt,
20 dkg vaj,
18 dkg cukor,
1 teáskanál reszelt citromhéj,
4 tojás,
19 dkg liszt,
1 teáskanál sütőpor.

Elkészítés:

      A datolyát, ananászt kis kockákra vágjuk, a mandulát felaprítjuk. A datolyát, az ananászt, a mandulát, a mazsolát két óráig áztatjuk a rumban. Belekeverjük a lisztet (2 evőkanál). A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A vajat, cukrot, citromhéjat és a tojásokat habosra keverjük. Összekeverjük a lisztes gyümölcsmasszával. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Formába töltjük, és kb. 20-25 percig sütjük.

Elkészítés ideje: 40perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók