Mézes puszedli II. recept

Mézes puszedli II. recept
Hozzávalók:

80dkg liszt,
1 csomag sütőpor,
1 kanál zsír (margarin),
3 db tojássárgája,
2 dl tejben megáztatunk 2 dkg szalakálit (fel kell futnia),
1 dl vízben felforralunk 25 dkg cukrot és 20 dkg mézet,
szegfűszeg, fahéj, ízlés szerint.

Elkészítés:

Amikor a szirup kihűlt, összegyúrjuk. Kicsit lágy lesz a tészta, ezért mielőtt kinyújtanánk tegyünk még hozzá lisztet, hogy ne ragadjon. Kisebb pogácsaszaggatóval, vagy formával kiszaggatjuk. Óvatosan sütjük. Máz: 3 tojás fehérjét 24 dkg porcukorral 1 evőkanál citromlével gőz felett habbá verjük. Ebben forgatjuk meg a kisült puszedliket.

The Mountain - 3D pólók