Mézes puszedli I. recept

Mézes puszedli I. recept
Hozzávalók:

60-80 db lesz belőle.
3 egész tojás,
10 dkg kristálycukor,
35 dkg méz,
5 dkg fagyos margarin vagy vaj,
70 dkg liszt,
1 csapott kávéskanál szódabikarbóna, dió, mogyoró.

Elkészítés:

A tojást, a cukrot, a mézet és a vajat habosra kikeverjük, apránként hozzáadjuk a lisztet, végül a szódabikarbónát és alaposan összedolgozzuk. Meglisztezett deszkán 3-4 mm vastagra nyújtjuk, tetszőleges formára szaggatjuk, mindegyik tetejére 1-1 gerezd diót vagy mogyorót teszünk, és előmelegített, forró (200 C fok) sütőben, megsütjük. Vigyázat, gyorsan megsül! Ne égessük meg, mert keserű lesz! Levegőtől védve, jól záródó fémdobozban hetekig eláll, sőt minél tovább érik, annál finomabb, puhább.

The Mountain - 3D pólók