Kajszibarackos mézes zabkockák recept

Kajszibarackos mézes zabkockák recept
Hozzávalók:

3 dl hántolt zab (nem előfőzött!),
1 dl apróra vágott aszalt kajszi,
1 dl méz,
1/2 dl sovány joghurt,
2 db nagy tojás fehérje,
2 evőkanál búzacsíra,
2 evőkanál finom búzaliszt,
3 evőkanál olvasztott margarin,
1/2 teáskanál fahéj,
1/2 teáskanál vanília,
1/4 teáskanál só.

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180C°-ra. Kenjünk meg enyhén egy kb. 20 x 20 cm-es tepsit margarinnal (vagy szórjuk be sütőspray-vel). Egy nagy keverőtálban alaposan keverjük össze valamennyi hozzávalót. A kész keveréket borítsuk az előkészített tepsibe, és egyenletesen terítsük el benne. Az előmelegített sütőben addig süssük, amíg a közepe meg nem szilárdul és a szélei enyhén meg nem barnulnak (kb. 25 perc). Lehűlés után vágjuk 5 x 5 cm-es darabokra. 8 adagot kapunk (adagonként 2 db).

The Mountain - 3D pólók