Recept elkészítése:
Krémsajtos-burgonyás szendvics recept
Hozzávalók:
1 nagy, héjában főtt burgonya,
10 dkg tejszín krémsajt,
2 evőkanál kefir,
1 csokor snidling (vagy zöldhagyma zöld szára),
1 púpozott mokkáskanál só,
1 mokkáskanál törött fehérbors.
Elkészítés:
A meghámozott burgonyát még melegen áttöröm vagy lereszelem, és hozzáadom a krémsajtot meg a kefirt. Habos-egyneműre keverem, ezután beleteszem a nagyon finomra metélt snidlinget, a sót és a törött borsot. Mindkét oldalán megpirított kenyérszeletekre kenem és a grillsütőben világosra pirítom a tetejét.
Elkészítési ideje: kb. 20 perc.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges