Recept elkészítése:
Hagymás rostélyos recept
Hozzávalók:
4 darab 14 dekás rostélyos-szelet,
csipetnyi só,
táblaolaj,
1-2 fej vöröshagyma,
zsír a kisütéshez.
Elkészítés:
A rostélyos-szeleteket előkészítjük. Megtisztítjuk az izmoktól és a hártyáktól.
A rózsazáró izmokat, és a széleket átvagdossuk, törött borssal meghintjük, és táblaolajjal leöntjük. Negyed óráig állni hagyjuk, majd felhevített zsíron vagy olajon mindkét oldalán rozsdavörösre sütjük a rostélyost. A karikákra vágott hagymát előre kisütjük, félretesszük, és ugyanabban a zsírban sütjük ki a rostélyosokat.
Elkészítés ideje: 1,5 óra
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges