Metélőhagymás levesbetét recept

Recept elkészítése:

Metélőhagymás levesbetét recept

Hozzávalók:
2 tojás,
2 evőkanál liszt,
1 kiskanál vaj,
só,
őrölt bors,
1 csokor metélőhagyma;
a tepsi kikenéséhez diónyi vaj,
1 evőkanál liszt.

Elkészítés:

      A tojások sárgáit a vajjal habosra keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a lisztet meg az apróra vágott metélőhagymát. Végül a habbá vert tojásfehérjéket is belekeverjük. Egy kis tepsit kikenünk vajjal, kilisztezzük, és a metélőhagymás masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben megsütjük, és ha kihűlt, kis kockákra vádjuk. Tálaláskor tányérokba elosztjuk, és forró húslevest merünk rá.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: