Lasagne al tonno recept

Lasagne al tonno recept

Hozzávalók:
30 dkg tonhalkonzerv,
2 keménytojás,
5 dkg kapribogyó,
3 dkg vaj,
kis doboz paradicsompüré,
2 gerezd fokhagyma,
bors,
oregáno,
só,
2 ek. cukor,
2 ek olaj,
fél kg lasagnetészta .

Elkészítés:

      A tésztalapokat kifőzöm és egy rétegben lefektetve félréteszem. A halat lecsepegtetem, hozzáadom az áttört tojásokat, az apróra vágott kaprit, a puha vajat és péppé keverem. Az olajon megfuttatom a zúzott fokhagymát, hozzáadom a paradicsompürét, 3 dl vizet, sót, borsot, oreganot és kicsit összefőzöm. s az oreganot. Az egészet jól összeforralom.Egy tepsit kiolajozok, ráteszek egy réteg tésztát. Megkenem a tonhalas raguval, ráteszek újabb réteg tésztát, újabb ragut stb. Ez így megy egészen addig, míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére ráöntöm a paradicsommártást és elkenem rajta. Forró sütőben szép pirosra sütöm, majd felkockázva tálalom.

Elkészítés ideje: 75perc

vissza a főoldalra