Burgonyalepény tepsiben recept

Burgonyalepény tepsiben recept

Hozzávalók:
1 kg burgonya tisztán mérve,
20 dkg finomliszt,
1 púpozott teáskanál só,
2 db egész tojás,
2 dl tejföl,
1 nagy fej vöröshagyma,
1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:

      A burgonyát meghámozom, és nagylyukú reszelőn lereszelem. Összekeverem a habosra felvert tojással, a tejföllel, a liszttel, a sóval, a törött borssal, és a megtisztított, fokhagymaprésen átnyomott vöröshagymával. A masszát tepsibe teszem és az előmelegített, forró sütőben közepes lángon szép pirosra, kérgesre sütöm. Kockákra vágva meleg zöldséges, vadas, vagy gombamártással tálalom.

Elkészítési ideje: kb. 60 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók