Sub Gum Wor Mein recept
Elkészítés:
Szeleteljünk 1/21/2 kg sovány sertést vékonyra. Aprítsunk fel egy zöldpaprikát, fél doboz pimento-t, fél csésze zellert, egy tucat vízigesztenyét, fél csésze bambuszrügyet, egy tucat fehér gombát. Forrósítsunk fel egy olajozott serpenyõt, mielõtt sütjük a húst. Amikor a hús barna, adjuk hozzá a zellert, vízigesztenyét, bambuszrügyet. Fõzzük 10 percig, majd adjuk hozzá a paprikát, gombát, és pároljuk, amíg megpuhul. Végül adjuk hozzá a pimento-t, három evõkanál szójaszószt, sózzuk, borsozzuk.
Egy kanál kukoricalisztet hidegvízben elkeverünk, és besûrítjük az egészet. Fõzzünk 20 dkg finom tésztát vízben öt percig. Hideg vízben mossuk meg, három részre osztjuk, és beterítjük a sub gum chop suey-val.
Szeletelt csirkével és zöldhagymával díszítjük.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges