Sertéshús sárgarépával recept

Sertéshús sárgarépával recept

Hozzávalók:
1 kg sertésborda
50 dkg fiatal sárgarépa
5 dl víz
4 evõkanál szójamártás
2 evõkanál cherry
1 kávéskanál gyömbér.

Elkészítés:

      Vágjuk a bordákat szeletekre, tegyük vízbe egy nagy serpenyõbe, forraljuk fel, szedjük le a habját, és fedjük le egy jólé záró fedõvel. Pároljuk egy órán át, emeljük ki, csontozzuk le, vágjuk kis kockákra a húst, majd tegyük vissza a serpenyõbe. Hozzáadjuk a cherryt és a gyömbért. Jól összekeverjük. A répát 3 cm-es darabokra vágjuk, hozzáadjuk az elõbbiekhez, és további 3 percig fõzzük. Forrón tálaljuk.

Elkészítés ideje: 40perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók