Recept elkészítése:
Rák Wor Mein recept
Elkészítés:
Szeleteljünk vékonyan 1/4 kg édes tököt, egy tucat fekete (áztatott szárított) gombát, 1/4 kg bambuszrügyet, egy tucat vízigesztenyét, és 1/4 kg sertést. Mindezekbõl Fõzzünk levest: bõ két liter vízét forraljunk fel, tegyük bele a zöldségeket és a sertést. Ízesítsük sóval, borssal, két evõkanál szójaszósszal.
Fõzzünk kb. 1 kg kínai tésztát 12 percig, majd mossuk meg hideg vízben. Osszuk nyolc mély tálba, öntsük le a forró levessel, szórjuk meg aprított friss vagy konzerv rákhússal és zöldhagymával.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges