Népszerû chop suey recept

Recept elkészítése:

Népszerû chop suey recept

Elkészítés:

      Szeleteljünk apróra 1/2 kg sertést vagy marhát. Vágjunk, a lehetõ legkisebb darabokra három szár zellert, egy tucat vízigesztenyét, egy tucat fehér gombát. Süssük a húst forró olajon. Mikor félig kész, adjuk hozzá a zellert, gombát, vízigesztenyét és 1/4 kg babcsírát. Öntsünk rá egy csésze levest, és pároljuk az egészet, amíg a zöldségek megpuhulnak. Keverjünk el egy evõkanál kukorica- vagy simalisztet hideg vízben, és adjuk a chop suey-hoz. Keverjük el jól, amíg a kukoricaliszt megfõ. Adjunk hozzá három evõkanál szójaszószt, egy csipet sót és borsot.

Elkészítés ideje: 45perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: