Recept elkészítése:
Népszerû chop suey recept
Elkészítés:
Szeleteljünk apróra 1/2 kg sertést vagy marhát. Vágjunk, a lehetõ legkisebb darabokra három szár zellert, egy tucat vízigesztenyét, egy tucat fehér gombát. Süssük a húst forró olajon. Mikor félig kész, adjuk hozzá a zellert, gombát, vízigesztenyét és 1/4 kg babcsírát. Öntsünk rá egy csésze levest, és pároljuk az egészet, amíg a zöldségek megpuhulnak. Keverjünk el egy evõkanál kukorica- vagy simalisztet hideg vízben, és adjuk a chop suey-hoz. Keverjük el jól, amíg a kukoricaliszt megfõ. Adjunk hozzá három evõkanál szójaszószt, egy csipet sót és borsot.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges