Csirke chop suey recept
Elkészítés:
Tisztítsunk és csontozzunk le egy 11/2 kg-os csirkét. A bõrét tegyük félre, a húst vágjuk apróra. Süssük forró mogyoró- vagy olívaolajban. Míg a csirke sül, vagdaljunk fel három szár zellert nagyon apróra, és egy tucat vízigesztenyét. Ha a csirke barna, adjuk hozzá a zellert, vízigesztenyét, és egy csésze levest, amit a csirke csontjából, bõrébõl, szívébõl, májából és zúzájából készítettünk. Fõzzük 10 percig, aztán adjunk hozzá négy evõkanál szójaszószt, egy tucat jól összevágott fehér gombát, és 1/4 kg babcsírát.
Adjunk hozzá mártást, vagy összekeverhetünk egy evõkanál kukoricalisztet hideg vízzel, és ezt adhatjuk hozzá. Pár percig hagyjuk párolódni. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges