Marcipános tallér recept

Marcipános tallér recept

Hozzávalók:
350 g liszt,
250 g vaj,
2 tojássárgája,
120 g porcukor,
20 g kakaó,
500 g marcipánmassza,
250 g porcukor (összegyúrni a marcipánnal),
nutella,
baracklekvár.

Elkészítés:

      A porcukrot, vajat, sárgáját gyúrjuk össze, tegyük hozzá a kakaót is. Nyújtsuk ki a tésztát, kerek formával szúrjuk ki, 160 fokon 14 percig süssük a tallérokat. A kekszeket Nutellával ragasszuk össze. A marcipánmasszát gyúrjuk össze a porcukorral, nyújtsuk ki, és ugyanazzal a formával, mint amivel a kekszeket is készítettük, szúrjuk ki. A már összeragasztott kekszek tetejét vékonyan kenjük be sárgabaracklekvárral, és fedjük be a marcipántallérokkal.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók