Recept elkészítése:
Hal sajtmártásban recept
Hozzávalók:
25 dkg fehér halhús,
só,
bors,
3 dkg vaj,
1 összetört közepes hagyma,
1 evőkanál liszt,
3 dl tej,
3 dkg reszelt sajt.
Elkészítés:
A vajat, hagymát és lisztet keverjük össze egy tálban, és fedő nélkül süssük 4 percig erős fokozaton. Öntsük hozzá a tejet, sajtot, borsot és sót, keverjük össze és süssük további 4 percig. Szépen fektessük le a sózott, borsozott haldarabokat egy tál aljára, öntsük rá a mártást, fedjük le, és süssük erős fokozaton 5-6 percig, a hal vastagságától függően. Forrón tálaljuk, illik hozzá a sült paradicsom vagy bármely zöldség.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges