Szabadkai káposzta recept

Szabadkai káposzta recept

Hozzávalók:
70 dkg fejes káposzta,
30 dkg paradicsom,
30 dkg zöldpaprika,
1 fej vöröshagyma. 2 dl tejföl,
10 dkg kolozsvári szalonna,
só, bors.

Elkészítés:

A káposzta torzsáját kiszedjük, majd a káposztát ujjnyi vastag szeletekre vagdaljuk. Sós vízben 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük. Kiolajozott mély tűzálló tálba rakjuk, ráteszünk egy sor karikára vágott paradicsomot, majd erre csíkokra vágott zöldpaprikát. Ezután tesszük a tálba a karikára vágott hagymát. Leöntjük a tejfellel, beborítjuk a vékony szeletekre vágott és bevagdalt kolozsvári szalonnával, és a sütőben megsütjük.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók