Recept elkészítése:
Savanyúkáposzta-saláta recept
Hozzávalók:
40 dkg savanyú káposzta,
2 savanyú alma,
3 evőkanál olaj,
0,5 dl savanyúkáposzta-lé,
csipetnyi só és csipetnyi cukor,
1 késhegynyi őrölt fekete bors.
Elkészítés:
A megmosott, kicsumázott, héjas almát megreszelem, majd ráöntöm a savanyúkáposzta-levet, az olajat, a csipetnyi sót és a cukrot, rászórom az őrölt fekete borsot, végül hozzákeverem a nagyon apróra vágott savanyú káposztát. Lefedve érlelem a hűtőszekrényben két órán át. Szaftos, paprikás-hagymás ételekhez való ízes saláta.
Elkészítés ideje: 15 perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges