Roston sült hal joghurtpácban recept

Roston sült hal joghurtpácban recept
Hozzávalók:

4 nagy szelet hal (legjobb hozzá a tengeri hal, de busából, pontyból is készülhet).

A páchoz:
1,5 dl joghurt,
4 nagy gerezd zúzott fokhagyma,
1 mokkáskanál ételízesítő,
2 ek. őrölt koriander,
2 ek. apróra vágott kapor (mélyhűtött is lehet),
az alufólia kenéséhez olaj.

Elkészítés:

A páchoz valókat összekeverjük, és a halszeleteket beleforgatjuk. Legalább két óráig, de még jobb, ha egy éjszakán át, állni hagyjuk, hogy a fűszerek íze jól átjárja. A halszeleteket megolajozott alufólia lapra fektetjük, és a mikrohullámú készülék grillrácsára fektetjük. Grillfokozaton 5 percig pirítjuk, majd megfordítjuk és további 5 perc alatt, a másik oldalát is megpirítjuk. Könnyebben bánhatunk a hallal, ha meg fordításkor a tetejére is egy megolajozott alufóliát fektetünk és így fordítjuk át.

The Mountain - 3D pólók