Gomba és borsó bhaji recept

Gomba és borsó bhaji recept

Hozzávalók:
25 dkg gomba,
25 dkg fejtett zöldborsó,
2 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
3 kicsi hegyes erős paprika,
1 kávéskanál kurkuma,
1 kávéskanál Garam Masala,
só,
1 evőkanál olvasztott vaj.

Elkészítés:

      A gombát tisztítsuk meg, alaposan mossuk meg, utána tiszta konyharuhával szárogassuk le, majd vágjuk kockára - Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát, a zöldpaprikát és a (meghámozott) paradicsomot de ne keverjük őket össze! - Forró vajban pirítsuk meg a hagymákat - majd tegyük bele a paradicsomot és alaposan keverjük össze az edény tartalmát - Tegyük hozzá a kurkumát, a Garam Masalát, a zöldborsót és a gombát, majd az apróra vágott zöldpaprikát - Állandóan keverve süssük az egészet 5 percig - Öntsünk hozzá 1 dl vizet, sózzuk meg és nagyon alacsony hőn főzzük a zöldségeket puhára fedő alatt, amíg a leve teljesen el nem párolog.

Elkészítés ideje: 40perc