Túrókrémes recept

Túrókrémes recept

Hozzávalók:
25 dkg liszt,
10 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
2 mokkáskanálnyi sütőpor,
1 kávéskanál szalalkáli,
2 egész tojás.

Az anyagokat összegyúrjuk, és két egyforma lapot sütünk belőle.

Töltelék: 20 dkg Ráma margarin, 25 dkg porcukor, 1 csomag vanillincukor, 1 kg túró, csipet citromhéj és fél citrom leve, 10 dkg mazsola.

Elkészítés:

      Az anyagokat alaposan kikeverjük, és a lapok közé töltjük. Figyelem: A tészta lágy lesz, ezért bőven lisztezett kézzel két egyforma részre osztjuk és szétnyomkodjuk a gáztepsiben. A két lapot egyszerre süthetjük úgy, hogy közöttük hosszában egy ujjnyi helyet hagyunk. Forró sütőben rövid idő alatt kiszárítjuk. Csak másnap vágható fel!

Elkészítés ideje: 40perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók