Rumos krémes recept

Rumos krémes recept

Hozzávalók:
30 dkg liszt,
10 dkg cukor,
2 evőkanál kakaó,
2 tojás,
10 dkg zsír,
1 sütőpor,
annyi tej, hogy nyújtható tésztát kapjunk.

Elkészítés:

      A hozzávalókból tepsi tetején két lapot sütünk. A krémhez fél liter tejet 2 evőkanál liszttel sűrűre főzünk, a végén belekeverünk 1 csomag vaníliáscukrot. 25 dkg Ráma margarint habosra keverünk 30 dkg cukorral, majd összekeverjük a kihűlt lisztes sűrítménnyel. Az egyik lapra rákenjük a krém felét, és szépen sorban kirakjuk rumos tejben áztatott babapiskótával. Erre kerül a krém másik fele és a sütemény fedőlapja. Legalább egy napra hűvös helyre tesszük.

Elkészítés ideje: 60perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók