Diós krémes recept

Diós krémes recept

Hozzávalók:
Tészta:
cukor 20 dkg,
mandula 20 dkg,
csokoládé 15 dkg,
tojásfehérje 2 db.
Töltelék:
főtt tojássárgája 1 db,
vaj 5 dkg,
likőr 2 kk.,
cukor 2 ek.
csokoládé 12 dkg.

Elkészítés:

      A cukrot őrölt mandulával, reszelt csokoládéval 2 tojás fehérjével összeállítunk, kis gombócokat formálunk belőle, közepét ujjunkkal benyomjuk, és bele a következő krémet tesszük: Egy főtt, áttört tojássárgáját, 5 dkg vajat, kis cukrot, kevés likőrrel összeállítunk, ha kész, a gombócokat megtöltjük, és reszelt csokoládéba hempergetjük.

Elkészítés ideje: 80perc

vissza a főoldalra