Zöld báránysült recept

Zöld báránysült recept

Hozzávalók:
1000 g csontos bárányhús,
10 g só,
80 g zöldbab,
80 g brokkoli,
60 g kelbimbó,
1 cs. petrezselyemzöld,
1 dl olaj,
70 g zöldborsó,
4 g kakukkfű.

Elkészítés:

      A zöldségféléket megtisztítjuk, megmossuk. A bárányhúst bedörzsöljük a sóval, a finomra vágott petrezselyemzölddel és a frissen vágott petrezselyemzölddel és a frissen morzsolt kakukkfűvel. Ezután tűzálló tálba tesszük, melléhelyezzük az előkészített zöldségeket. Meglocsoljuk az olajjal, majd középmeleg sütőben, gyakori locsolgatással megsütjük. Közben a bárányhúst a zöldségekkel együtt megforgatjuk. Amikor a hús elkészült, pihentetjük, feldaraboljuk, ízlésesen tálra rendezzük, és ráhalmozzuk a vele együtt készített zöldségeket. Az egészet saját levével meglocsoljuk. A körítések zöld színe adja az étel elnevezését.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók