Töltött báránycomb recept

Töltött báránycomb recept

Hozzávalók:
1 báránycomb,
1 báránymáj,
2 fej vörös-hagyma,
só, bors,
2 dl rizs,
zöldpetrezselyem,
5 dkg mazsola,
2-3 tojás,
2 evőkanál étolaj.

Elkészítés:

      A báránycombon a csont mellett vájunk ki zsebet. A májat főzzük meg, és vágjuk metéltre, a vöröshagymát pirítsuk meg, keverjük össze a májjal, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a rizst, mazsolát, petrezselymet. Üssük bele a tojásokat, keverjük el jól, és a masszával töltsük meg a bárány-combot. A nyílást tűzzük össze fogvájóval vagy varrjuk be. A combot gyakori öntözés mellett süssük ropogósra.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók