Sós mogyorós palacsinta recept

Sós mogyorós palacsinta recept

Hozzávalók 4 személyre:
2 tojás,
25 dkg finomliszt,
2,5 dl tej,
2 dl szódavíz,
1/2 dl olaj,
1 teáskanál porcukor,
kevés só,
5 dkg sós mogyoró (vagy sótlan és kevés só),
5 dkg reszelt ementáli sajt,
2 dl tejföl.

Elkészítés:

      Előkészítés: a mogyorót megdarálom, vagy aprítógépben összezúzom. A palacsintamasszát a szokásos módon megkeverem, és a darált mogyorót is beleteszem.

Elkészítése: egyenként megsütöm a palacsintákat. Megkenem tejföllel, rászórom a reszelt sajtot, és szorosan összecsavarom, majd az előmelegített sütőben kissé átforrósítom.

Elkészítési idő: 60 perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók