Magyaros falatok recept

Magyaros falatok recept

Hozzávalók 8 személyre:
4 kifli,
10 dkg vaj,
15 dkg csabai kolbász,
2 db húsos zöldpaprika,
5 db kisebb, kemény paradicsom,
2 kisebb lilahagyma,
5 db tojás.

Elkészítés:

      A kifliket karikára vágjuk és megvajazzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, a héjától megtisztítjuk és fölszeleteljük. A kolbász héját lehúzzuk, és a megtisztított zöldségfélékkel együtt fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabok mindegyikére előbb egy-egy főtt tojáskarikát, majd egy paradicsomszeletet fektetünk. Beborítjuk egy hagymakarikával és ráteszünk egy-egy szelet csabai kolbászt és zöldpaprikát. A falatkákat fogpiszkálóval átszúrva tálra állítgatjuk.

vissza a főoldalra