Tojásgulyás zöldbabbal recept

Tojásgulyás zöldbabbal recept

Elkészítés:

      1 nagy apróra vágott vöröshagymát 2 ek. zsíron megfonnyasztva, meghintjük 1 kk. pirospaprikával, felöntjük 0.5 dl vízzel. Addig forraljuk, míg a hagyma szétfő. 2 ek. Pritamint elkeverve 1 dl tejföllel, fél kk. sóval, a pörköltléhez adjuk. 6 tojást keményre főzve, megtisztítjuk, felkarikázva a mártásba tesszük, de nem keverjük, csak a lábast rázogatjuk. 50 dkg zöldbabkonzervet felforrósítva, leszűrjük. A babot a tojásgulyáshoz adjuk. A lábast rázogatva együtt átforrósítjuk. Kis tejföllel, vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók