Krinolingulyás recept

Krinolingulyás recept

Hozzávalók:
30 dkg krinolin vagy szafaládé,
2 evőkanál paradicsompüré,
4-5 hagyma,
5 dkg margarin,
1 evőkanál mustár,
1 gerezd fokhagyma,
2,5 dl húsleves (kockából),
só,
majoranna,
pirospaprika.

Elkészítés:

      A hagymát meghámozzuk és felkarikázzuk, majd az olvasztott margarinban üvegesre pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk. A krinolin vagy szafaládé héját lehúzzuk, hasábokra szeleteljük, és a hagymával elkeverjük. Belerakjuk a paradicsompürét, mustárt, fokhagymát és megszórjuk majorannával. Felöntjük a húslével, és lefedve 5-10 percig pároljuk. Tálaláskor adhatunk hozzá kevés tejfölt. Főtt tészta és párolt káposzta illik hozzá.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók