Csirkegulyás 3. recept

Recept elkészítése:

Csirkegulyás 3. recept

Hozzávalók:
60 dkg csirkehús,
5 dkg vöröshagyma,
10 dkg zöldpaprika,
10 dkg sárgarépa,
5 dkg gyökér,
5 dkg paradicsom,
20 dkg burgonya,
2 ek. étolaj,
só,
pirospaprika,
köménymag,
pici fokhagyma.

Elkészítés:

      A finomra vágott vöröshagymát és a kockára vágott zöldpaprikát az olajon aranysárgára pirítjuk. Meghintjük sóval, paprikával, köménymaggal, zúzott fokhagymával, és két evőkanál vízzel felengedjük. Hozzátesszük a feldarabolt csirkét, megsózzuk, és félig puhára pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát, gyökeret, burgonyát meg a cikkekre vágott paradicsomot, majd felengedjük a szükséges vízzel.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: